Inbraakbeveiliging Dordrecht

Inbraakbeveiliging Dordrecht: efficiënt, effectief en probleemloos

Bij de beveiliging van uw woning of bedrijfspand tegen inbraak zorg ik voor een integrale aanpak. Het betekent dat er eerst een alomvattende inspectie gedaan wordt om na te gaan waar de kwetsbare plekken van het gebouw zijn. Als goede beveiliger moet je per slot van rekening ook als een inbreker kunnen denken. De alarminstallatie wordt in overleg met u samengesteld op basis van de behoefte van de woning of bedrijfslocatie. Gezamenlijk zullen we ook haarfijn uitpluizen welke opties economisch het meest rendabel zijn. Voor inbraakbeveiliging Dordrecht biedt ik u altijd de beste prijskwaliteit-combinatie.

Wat mag u verwachten van de inbraakbeveiliging?

De centrale, het hart van de beveiliging, is voorzien van de modernste technieken die ervoor zorgen dat het totale systeem doelmatig en probleemloos functioneert.

  • Volledige integratie van alle elementen (controlepaneel, afstandsbedieners, deur-, raam- en bewegingssensoren, camera’s, rookmelders, sirene)
  • Comfortabele bediening en programmering van de alarmzones
  • Middels afstandsbedieners in- en uitschakelbaar
  • Bestendig tegen alle vormen van sabotage
  • Razendsnelle protocollen voor doormelding naar de meldkamer
  • Alle opties voor cloudservice

Inbraakbeveiliging DordrechtBij de installatie van het alarmsysteem maak ik bovendien gebruik van een combinatie-techniek van draadloze en draadverbindingen. Contactsensoren aan deuren en ramen, bewegingssensoren in gangpaden en kwetsbare ruimten, buiten- en binnencamera’s en andere elementen worden draadloos aan de centrale gekoppeld waar dit veiliger en effectiever is. De gebruikte frequenties zijn uiterst stabiel zodat er geen storing van andere elektronische apparaten ondervonden kan worden, en inbrekers het signaal niet kunnen blokkeren. Op plekken waar frequenties wel gevoelig kunnen zijn voor interventie (bv. relatief grote afstanden binnen het gebouw of de aanwezigheid van dikke tussenmuren) worden elementen middels bedrading met elkaar verbonden. Elke situatie krijgt van mij gegarandeerd de veiligste oplossing. Inbraakbeveiliging Dordrecht en omgeving was niet eerder zo efficiënt geweest.

   Beveiliging Dordrecht     Contact